Известие

Collapse
No announcement yet.

Разбиха ми колата

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Разбиха ми колата

Здравейте,

тази нощ са ми разбили патрона на колата и са влезли вътре. Откраднали са CD-то, един Антирадар от жабката и най-интересното ЧЕТЕЦА за ключа. Таблото, което е на CD-то и Климатика е на мармалад. Къртили, разбивали, чупили, варварска работа. Всичко е мръсно, незнам как са къртили, отвътре някъде ли идва тази мръсотия не мога да разбера.
    Виках полиция и там тем подобни истории днес цял ден, не вярвам нещо да стане с тяхна помощ.
    Бих ви помолил, ако на някой се случи да му предложат CD оригинално да ми пише на ЛС.
    Но по ме притеснява факта, че четеца го няма. Това е нещото, което сега леко ме вкарва във филми.

2.4JTDm

Хаха, добре дошъл в клуба. На мен преди няколко месеца ми се случи същото. Откраднаха ми СиДи-то като естествено бяха разнебитили цялата средна конзола. Айде все ми е тая за него, но после ми отне половин ден труд да си оправя конзолата. Най-големия куриоз в случая беше, че тези мишки ми бяха откраднали и 2 диска с музика от жабката и забележете ПОЛОВИН ПАКЕТЧЕ ДЪВКИ ОРБИТ!!! Направо бях объркан след това.
    Alfa Romeo Alfetta GTV 1800
    Alfa Romeo 164 3.0 V6

Comment

Много неприятно колеги - съчувствам ви.
      Много неприятна работа.
      На такива да им откъснеш ръцете.
      А за четеца на ключа е странно наистина - съмнявам се самата програма/декодер или каквото е да е, приемаща кода на ключа също да е там(ако това са търсили), но си е гадно от всички страни, както и да погледнеш.
      Last edited by OgyG; d.m.y г., 21:50.
      Alfa Romeo 159 JTDm 16V Q-tronic

Comment

Кофти колега, дано по-бързо си оправиш щетите, и надявам се бъдат платени от колегите застрахователи. За другото не знам, да каже някой по-компетентен.
        sigpic
        ex Аlfa Romeo 156 2.0 16V TWIN SPARK mod '99 замина...
        0889 636 093

Comment

това с четеца ми набива следния филм: евентуално да пооткраднат няколко 159ки ???
          sigpic
          днес съм в почивка ---

Comment

Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение
            това с четеца ми набива следния филм: евентуално да пооткраднат няколко 159ки ???
            лоши работи-на ebay ключове за 159 се продават понякога!
            Лоши мисли!
            Alfa Romeo 159 JTDm 16V Q-tronic

Comment

досега това ми беше най-последната мисъл, някой да я открадне... точно пък 159 кой ще тръгне да ти краде.....
              sigpic
              днес съм в почивка ---

Comment

Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение
                А стига бе, простите ни автоджамбази се отворили на нещо различно от продуктите на ВАГ груп и БМВ?!?
                Giulietta 1,6 JTDm 2013
                156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщение
                  А стига бе, простите ни автоджамбази се отворили на нещо различно от продуктите на ВАГ груп и БМВ?!?
                  надявам се да не е така...
                  sigpic
                  днес съм в почивка ---

Comment

Като мисля реално, това CD незнам за какво ще им свърши работа, като дори не е и МП3. При положение, че във Варна сме 6-7 159-ки и всички почти се познаваме, незнам къде ще го пласират. Гледал съм в 147, там май не пасва. Да беше навигация разбирам, но имаше още ценни работи вътре не са ги пипали. Само количката на детето ми в багажника стурва 400 лв. И все повече се навеждам на мисълта, че кражбата на CD-то си е за заблуда, да си кажа, че са някви мършояди, но може би нещата са съвсем други.

2.4JTDm

Comment

а алармата включила ли се е въобще ?

освен това е напълно възможно наистина да е за заблуда...
                      sigpic
                      днес съм в почивка ---

Comment

Не съм чул, нито аз нито някой е дошъл да ми каже, а всички наоколо знаят на кого е колата. Днес чак в 13:30 като излизах от нас я видях.

2.4JTDm

Comment

Щетите предполагам ще ти се покрият от застраховка.. Иначе много кофти да ти разбият колата... На полицията верно няма какво да се чака... Може да са били аматьори и да са искали да я крадът, и ако не са успели да са взели това което са решили.. Преди години се опитаха да гепят на баща ми колата, и като не са успели да я запалят, бяха откраднали касетофон,акумулатор,бастун за заключване на волана , тефтерче с писани кога какво е правено по колата.. две аудио касетки :Д едно юбилейно медалче ... патрона беше леш блъскан с центърче с какво ли не и само заключения волан май ги е отказал..и копчето за прекъсване на тока де ... Гадна работа..такъв ако го видиш как ли ще се стърпя да не го гръмна от прозореца ...
                          156,2.0,2000

Comment

Аз мисля че и кражба да е целта пак е глупаво защото няма 159-ка която да не е застрахована и ако я крадат с цел откуп незнам кой ще я потърси защото оценката и е примерно над 40х. лв остава друг вариянт за части или да пренабиват номера което се случваше през 90-те години.
                            Много кофти работи наистина като са разкъртили таблото защото е трудно поправимо аз моята е държа по принцип в гараж но съм я оставял навън вечер и то в кв."Владиславово" където си е кофти квартал и бяха се мъчили да чоплят емблемите и от тогава кагото колата нощува навън задължитилно на паркинг или като няма евентуално карам ГТВ-то и то нощува навън но и него да го пипнат пак е кофти работи.
                            Alfa romeo GTVex
                            Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
                            Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
                            Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

За Кражбата

Според мене това е някаква група дето краде CDта от нови коли за пласмент някъде другаде, защото на едно аверче тук във Варна с нова Гранд Витара, паркирана над Реаната, преди 4-5 дена пак така му разбили патрона на шофьорската врата и смъкнали от централната конзола cd-то с навигацията...разкъртено, кабели висят, абе грозна работа. И той това вика, на кой ще го пробутат тук като са 10ната такива коли само и половината си имат такива екстри...
                              Alfa 156 2.0 - ех,
                              Lancia Z 2.0i 147hp - ex,
                              Lancia Y 1.4LX 80hp -ex
                              Още италианки би било мазохизъм и горене пари на клада.

Comment

Working...
                              X